Over ons

Drukkerij de Cirkel
is een familiebedrijf dat ruim een halve eeuw jong is. Op dit moment is reeds de derde generatie volop actief in ons bedrijf.

Uitgegroeid vanuit een kelderbox in Rotterdam-West, in de zestiger jaren, met slechts twee persjes, 1 (hand)degel en een offsetmachine met een drukformaat van 21,5 x 34 cm. (alsnog sorry buurman, voor de overlast) tot een ruim opgezette drukkerij in een schitterend pand met een hypermodern machinepark.

Hoe kan een kleine drukkerij uitgroeien tot een volwaardig grafisch bedrijf met bijna geen enkele beperking? Simpel: Door jaar in, jaar uit gewoon te doen wat je moet doen! Kwaliteit leveren en afspraken nakomen! En daar zit onze grote kracht.

Wij zijn trots op onze klanten. Velen zijn ons al tientallen jaren trouw, omdat ze weten dat ze op ons kunnen bouwen.

Het zou zeker niet de eerste keer zijn, dat onze persen in het weekeinde doordraaien, soms tot in de nacht, om de order voor onze klant klaar te krijgen. Wij werken ook niet voor onze klanten maar met onze klanten. Gericht meedenken over mogelijkheden en onmogelijkheden om tot een perfect resultaat te komen.

Onze klantenkring bestaat dan ook uit de meest uiteenlopende branches, van particulier tot gemeenten en instanties tot multi-nationals!

Ook werken wij voor vele reclamebureau’s en uitgeverijen. Dit alles hebben wij te danken aan onze tomeloze inzet voor u!

U kunt ook bij ons terecht voor enveloppen, flyers, notitieblokken, adresstickers, posters en opslag/voorraadbeheer.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen ? Neem gerust contact met ons op !